Cultura 12/05/2021

Camilo debutarà a Mallorca aquest estiu

El festival Cultura es vida, que se celebrarà a Son Fusteret, rebrà l'artista colombià dia 20 de juliol

1 min
L'artista colombià Camilo.

PalmaÉs un dels artistes més reconeguts i consolidats de la música llatina, amb només dos discs. Camilo, un dels màxims exponents del pop actual, actuarà aquest estiu, dia 20 de juliol, a Mallorca, on encara no ha debutat. Arribarà a l'illa de la mà del festival Cultura es vida.

L'artista presentarà a Palma el seu segon àlbum, Mis manos (Sony Music). Cançons com Vida de rico, Bebé, Ropa cara i Machu Pichu, èxits mundials, pertanyen en aquest disc. El cantant i productor colombià, que també és multiinstrumentista, no té por de la mescla, i la seva música combina diferents estils, com ara la cúmbia, la música urbana i el folklore colombià.

Abans del seu debut internacional, Camilo va escriure grans èxits per a artistes com Bad Bunny, Becky G i Natti Natasha. De fet, va coescriure Sin pijama.

Les entrades per al festival Cultura es vida Mallorca es posaran a la venda aquest divendres, 14 de maig, a les 9 hores a les pàgines en www.culturaesvida.es i www.mallorcatickets.com.

El festival

El festival Cultura es vida Mallorca neix per mantenir actius el circuit musical i les nits de concerts a l'illa durant l'estiu, especialment després d'aquest any tan complicat. A partir del 19 de juny, amb l'actuació de Xoel López, i fins dia 24 de setembre, amb el concert d'El Barrio, s'han programat una vintena de concerts a Son Fusteret.

Carlos Sadness, Antonio Orozco, Carlos Rivera, Sidecars, Triángulo de amor bizarro, Novedades Carminha, Niña Pastori i Vanesa Martín, entre molts altres, són alguns dels artistes que passaran per l'illa en el marc d'aquest festival de nova creació, que produeix Grup Trui.

stats