MÚSICA

Estius Simfònics amb Manuel de Falla i una selecció de cobles de Manuel de Quiroga

Continua el programa d'estiu de l'Orquestra al castell de Bellver, a les vinyes Macià Batle i al Museu d'Història de Manacor 

L' Orquestra Simfònica de les Illes Balears continua la  gira estiuenca i aquest divendres, 21 de juliol, a les 21.30 hores al castell de Bellver oferirà un concert d'agraïment i de fidelització, dins del cicle Estius Simfònics, que serà gratuït per als abonats –el preu per a la resta de públic és de 15 euros–. Aquest concert es fa després de les dues funcions de la integral de Beethoven durant les dues darreres setmanes. L'actuació es repetirà a les vinyes de Macià Batle el 22 de juliol a les 21 hores al Concert de la Lluna a les Vinyes. La vetlada és a benefici dels Hogares Aynewasi, uns centres d'acolliment d'infants que viuen al carrer del Perú i que reben el suport d'Amics de la Infància.

'El Amor Brujo' de Manuel de Falla i una selecció de cobles de Manuel de Quiroga seran les obres que s'hi interpretaran. Per a aquesta ocasió, la Simfònica tindrà la cantant solista Trinidad Montero. L'artista va néixer a Còrdova i començà la formació al Conservatori Superior de Música, on estudià cant i piano. Complementà la seva carrera amb cursos de tècnica vocal i un màster en aquesta especialitat. Ha fet gires que l'han duita als escenaris més prestigiosos de l'àmbit internacional per presentar espectacles com a solista i participant-hi al costat d'orquestres com la Simón Bolívar (Veneçuela), la filharmònica de Medellín, JONDE (Espanya) o Musikkollegium Winterthur (Suïssa).

Música de cambra


A més, el 20 de juliol a les 21 h al Museu d'Història de Manacor, músics de l'Orquestra Simfònica de les Illes Balears oferiran un concert de cambra gratuït. Juan José Pardo (clarinet), Barbara Walus (violí), Sebastià Pou (violí), Marta Hatler (viola) i Ibolya Rozsas (violoncel) interpretaran el quintet amb clarinet en La major de W.A. Mozart i el quintet per a corda i clarinet Op.115 en Si menor de J. Brahms.

EDICIÓ PAPER 14/09/2019

Consultar aquesta edició en PDF