L'Ajuntament de Palma publica un conte per ensenyar els més petits a protegir-se del covid-19

El batle, José Hila, ha assegurat que ha d'ajudar a transmetre als nins els missatges de les autoritats sanitàries 

L'Ajuntament de Palma ha publicat 3.000 exemplars del conte titulat N'Arín arreu del món per ensenyar els més petits a protegir-se del covid-19. Aquests llibres es distribuiran a un centenar de centres escolars, segons ha informat l'agència Efe. Ells textos del llibre són de la tècnica de Sanitat Margarita Pujadas Clar, el guió és de Xisco Joan Martí i les il·lustracions són de Toni Salom Caldés. 

El batle de l'Ajuntament, José Hila, ha assegurat durant la presentació que "aquest conte ens ha d'ajudar a fer arribar als nins els missatges que transmeten les autoritats sanitàries" perquè entenguin la "situació que vivim i els reptes que planteja la pandèmia". 

El conte recull la història de dos nins de Palma, Joan i Aina, que en un passeig per espais emblemàtics de la ciutat es troben amb el virus Arín, que els demana que l'ajudin a evitar la difusió del covid-19 perquè no hagi d'haver-hi un confinament generalitzat. A més, en la història es transmet la idea que no cal estigmatitzar les persones que es contagien.
 

EDICIÓ PAPER 21/11/2020

Consultar aquesta edició en PDF