Son Sant Joan
Política Cort 11/03/2024

MÉS per Palma reclama la compareixença del batle de Palma per explicar l'ampliació de l'aeroport

Assegura que Jaime Martínez s'ha reunit amb els representants d'Aena "sense donar detalls ni tenir en compte les preocupacions i interessos dels ciutadans locals"

1 min
La regidora de MÉS per Palma, Neus Truyol, durant el ple de l'Ajuntament de Palma.

PalmaLa portaveu de MÉS per Palma, Neus Truyol, ha demanat la compareixença del batle de Palma, Jaime Martínez, perquè expliqui els efectes de la possible ampliació de l'Aeroport de Palma. Truyol considera "decebedor" que Martínez es reuneixi amb els representants d'Aena "sense donar detalls ni tenir en compte les preocupacions i interessos dels ciutadans locals". "Mostra una vegada més com les decisions importants, quan el PP governa, són a porta tancada, sense transparència ni participació ciutadana", ha dit.

Truyol ha assenyalat que "històricament, Aena s'ha omplert les butxaques a costa d'ignorar les necessitats i preocupacions dels habitants locals" mentre pateixen "les conseqüències de l'explotació aeroportuària desenfrenada". "Aena hauria de reconèixer la seva responsabilitat i en comptes d'això troba aliats tant a l'Ajuntament de Palma com al Ministeri de Transports que s'apunten a la massificació, el renou o la destrucció de la natura", ha afegit.

Novament, Truyol ha demanat que "el batle doni la cara i s'expliqui" i que "la por no el torni a dominar i que no es torni a atrinxerar al seu despatx", ha declarat la regidora.

La portaveu de MÉS per Palma ha reivindicat un projecte de ciutat que aposti per defensar els interessos econòmics, socials i mediambientals dels ciutadans, per mesures que facin més fàcil la convivència entre residents i visitants; una ciutat que posi la vida més fàcil als veïns, que aposti pel transport públic i que faci dels palmesans "els protagonistes de la vida política de la ciutat enfront de la indústria turística massificada".

stats