Política Cort 13/11/2023

Cort adquirirà Gesa de manera "imminent", però no aclareix com

L'Ajuntament de Palma no aclareix si comprarà l'edifici, valorat en 25 milions d'euros, o si optarà per una altra fórmula, com ara una permuta

1 min
Edifici de Gesa, de Josep Ferragut.

PalmaL'adquisició de Gesa, per part de l'Ajuntament de Palma, és "imminent", ha declarat el regidor d'Urbanisme de Cort, Oscar Fidalgo, aquest dilluns després de comparèixer en la comissió extraordinària de pressupostos. No obstant això, Fidalgo no ha especificat quina serà la fórmula que utilitzarà el Consistori per canviar la titularitat de l'edifici: compra, permuta o algun altre mecanisme.

Cal tenir en compte que el valor estimat de l'edifici és de 25 milions d'euros, però l'Ajuntament només ha inclòs una partida de 500.000 euros sota aquest concepte en els pressupostos per al 2024. Segons Fidalgo, aquesta quantitat es destinarà a projectes i estudis per implementar-hi un centre cultural.

Per la seva banda, el primer tinent de batle, Javier Bonet, ha confirmat que l’edifici de Gesa serà de l’Ajuntament a curt termini, però no ha concretat si serà abans que acabi l’any. Segons ha explicat Bonet després de comparèixer en la comissió extraordinària de pressupostos de Cultura, les “converses amb Endesa” estan molt avançades.

stats