Ajuntament de Palma
Política Cort 09/05/2024

El bar i la botiga del castell de Bellver obriran després de quatre anys tancats

L'Ajuntament de Palma ha licitat els serveis, operatius a partir de setembre

1 min
El Castell de Bellver, en una imatge d'arxiu

PalmaEl bar i la botiga del Castell de Bellver es reobriran després de quatre anys tancats. La Junta de Govern de l'Ajuntament de Palma ha tret a licitació, per 48.000 euros, la gestió de tots dos espais en el centre de recepció del monument. La portaveu municipal, Mercedes Celeste, ha recordat que l'anterior equip de govern els "va tancar i va abandonar" quan va caducar la concessió el desembre de 2020. La previsió és que estiguin operatius per al mes de setembre.

La cafeteria tindrà una superfície màxima de 62 metres quadrats, amb un límit de 12 taules, 45 cadires i 5 tamborets. L'oferta gastronòmica es basarà en aliments de primera qualitat i, preferentment, elaborats a les illes. El guanyador de la licitació haurà d'oferir preus assequibles i ajustar la cartelleria i els equipaments als elements patrimonials i culturals del monument. El personal haurà d'acreditar coneixements de castellà, català i anglès, llengües també usades en la retolació i els elements informatius.

La botiga haurà d'oferir objectes que representin el patrimoni així com diferents publicacions i llibres.

Casa Planas

Cort ha fet efectiu també el conveni amb el Centre Cultural Casa Planas, al qual s'atorgarà una subvenció nominativa de 20.000 euros amb la finalitat de "donar suport al seu funcionament diari i ajudar en el seu programa de beques i altres activitats", ha ressaltat Celeste.

stats