Publicitat
Publicitat

La subhasta d'una part dels antics cinemes Chaplin queda deserta

La subhasta pública deriva del desnonament instat fa aproximadament un any per l'impagament de la hipoteca que pesava sobre aquest local

La subhasta pública d'una part dels antics cinemes Chaplin duita a terme avui al Jutjat Mercantil número 1 de Palma ha quedat deserta perquè no hi ha concorregut cap postor, de manera que l'entitat bancària titular de la hipoteca sobre aquest local se l'ha quedat per 766.483 euros.

El local al qual afectava la subhasta pública és el situat al número 8 del carrer del Metge Josep Darder, una planta baixa d'uns 472 metres quadrats de superfície i que en els darrers temps estava llogada com a establiment comercial de tipus basar.

La subhasta pública deriva del desnonament instat fa aproximadament un any per l'impagament de la hipoteca que pesava sobre aquest local, que havia estat taxat en uns 1.532.000 euros.

Aquest local va albergar l'ampliació dels multicinemes Chaplin, en concret les sales de projecció 3 i 4, però va ser venut pels propietaris del cinema quan aquest va reduir la grandària a les dues sales originals. Era del seu actual propietari des de fa més de dotze anys. El cinema va tancar les seves portes el 2004.