Balears 06/07/2017

Sanció de 84.000 euros per festes il·legals en set cases d'Eivissa

L'Ajuntament de Sant Josep ha obert 14 expedients per organitzar-les en habitatges particulars

Ara Balears
1 min
Les cases es troben a la zona de Cala Tarida

EivissaL'Ajuntament de Sant Josep de sa Talaia ha interposat sancions als propietaris de set cases per organitzar-hi festes il·legals. Així, les denúncies interposades han conclòs amb multes de 6.000 euros per a cada propietari.

La primera tinent d'alcalde i regidora de Policia Local, Paquita Ribas, ha explicat que "el nostre interès i intenció és que aquestes coses deixin de passar" i que per això és important "iniciar i resoldre els expedients i enviar un missatge que això no es pot repetir".

Ribas ha assenyalat que aquests expedients ja estan resolts i s'han començat a cobrar. D'aquestes propietats, a la zona de Cala Tarida i Sant Agustí, una acumulava quatre expedients, dues més n'acumulaven tres cadascuna i les quatre restants només en tenen un cadascuna.

Els expedients es varen obrir després de diverses denúncies del veí per molèsties de renous, ja que, segons determina la Policia Local, s'hi organitzaven festes a les quals assistien centenars de persones i hi havia aparells de música professionals, a la qual cosa s'hi suma l'agreujant que totes les cases es troben en sòl rústic.

stats