Balears 07/11/2017

Els restaurants de Menorca esperen una campanya nadalenca similar a la de l'any passat

A les bones xifres de la temporada turística cal afegir l'increment de ciutadans que, aprofitant el preu dels bitllets entre illes, contribueixen a millorar la facturació de la majoria de restaurants de l'illa

Iván Martín
1 min
Sa Pedrera d'es Pujol és un dels restaurants més representatius de Menorca.

CiutadellaEls hostalers de Menorca afronten amb optimisme la recta final de l'any. Els bons nombres registrats durant la temporada turística són el millor aval, tal com reconeix el president de l'Associació d'Hostaleria i Restauració dependent de la CAEB. José Bosch assegura que "el nostre termòmetre són els mesos d'estiu, així com el mes de maig i aquests darrers. Estam en nombres de l'any passat i creim que la campanya nadalenca serà satisfactòria per a nosaltres".

I és que el desenvolupament de la temporada va íntimament lligat a l'activitat en els restaurants en el mes de desembre. En aquest sentit, el president de la patronal socioeconòmica explica que, "si els empresaris tenen unes xifres elevades i guanys a l'estiu, aquests reverteixen en la societat, ja que es duen a terme millores en els establiments i de manera indirecta en surt beneficiada molta gent".

D'altra banda, José Bosch emfatitza la mesura adoptada sobre l'augment en el descompte de resident en els vols entre illes. L'abaratiment dels bitllets ha aconseguit un flux de ciutadans balears que ha contribuït a desestacionalitzar la temporada. Bosch admet que "els darrers caps de setmana ho estam notant més. Molts mallorquins aprofiten el descens dels preus dels passatges per gaudir de l'illa i dinar o sopar en els nostres restaurants. Ha estat un encert".

stats