Publicitat
Publicitat

La remodelació de Cultura quedarà a mig camí

El Consell de Govern només preveu aprovar avui dos dels set càrrecs que hi ha vacants des de la dimissió de Ruth Mateu

La remodelació de la Conselleria de Cultura, Participació i Esports continuarà a mig fer tres setmanes després de la dimissió de l'anterior titular del departament, Ruth Mateu, i el cessament de nou càrrecs. Segons ha pogut saber l 'ARA Balears, el Consell de Govern d'aquest divendres només aprovarà la designació de Guillem Fullana com a secretari general de la conselleria i confirmarà Marta Fuxà com a directora general de Política Lingüística.

Quedaran, per tant, vacants encara les places de director general de Cultura, cap de gabinet, director de l'Institut de la Llengua i la Cultura ( ILLENC), gerent de l' Orquestra Simfònica de les Balears i la nova Direcció General de Participació i Memòria Democràtica. MÉS per Mallorca volia que l'exdirector general de Transparència, Miquel Gallardo, ocupàs aquest càrrec però, finalment, Tur l'ha descartat.

El Consell de Govern sí que preveu nomenar el substitut de Gallardo a Transparència, que passarà a dependre orgànicament de la Conselleria de Presidència. El nom de l'elegit encara no ha transcendit, però tot apunta que serà una dona.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 10/12/2017

Consultar aquesta edició en PDF