Balears 27/09/2017

El PP critica MÉS i Podem per "perseguir" Escarrer des del seu "posicionament polític de casta"

Camargo afirma que Prohens "està fent oposicions" per ocupar la presidència de la Federació Hotelera

C. Buades
1 min
La portaveu del PP, Marga Prohens, aquest dimecres.

PalmaLes paraules d'Escarrer aquest dilluns criticant la pujada de l'impost turístic durant la inauguració del Palau de Congressos continuen donant joc. Aquest dimecres la portaveu del PP al Parlament, Marga Prohens, ha assegurat que MÉS i Podem estan "travessant moltes línies vermelles" perquè utilitzen "el seu posicionament polític de casta per perseguir" l'hoteler per les seves paraules.

"Estan anant contra el dret individual de les persones", ha denunciat Prohens, després que ambdues formacions demanassin ahir a l'empresari que es disculpi per les seves paraules. La portaveu popular també ha criticat el "doble discurs" de Podem i MÉS per "defensar la llibertat d'expressió, manifestar-se contra la llei mordassa" i utilitzar "eines polítiques" per atacar la llibertat "d'un ciutadà més en un acte que organitzava el seu grup empresarial".

Per part seva, la portaveu del grup parlamentari de Podem, Laura Camargo, ha respost a les crítiques ironitzant. Ha dit que "sembla que Marga Prohens està fent oposicions" per ocupar el càrrec de presidenta de la Federació Hotelera de Mallorca, buit després de la dimissió fa unes setmanes d'Inma de Benito. "És una vergonya que un empresari digui el que ha de fer" el Parlament, que és la veu de "la sobirania popular", ha defensat Camargo.

Tant la Federació Hotelera com el Grup Melià s'han mostrat aquest dimecres "indignats" per les "amenaces" de l'esquerra cap a l'empresari i han reivindicat la llibertat d'expressió d'Escarrer per pronunciar les seves paraules contra l'increment de l'impost.

stats