Balears 05/07/2017

PIMEM celebra els 40 anys sentint-se "sexi"

L'agrupació empresarial celebra la gala al teatre Principal de Palma

Ara Balears
1 min
El teatre Principal ha estat l'escenari de la celebració.

PalmaLa Federació de la Petita i Mitjana Empresa, PIMEM, ha celebrat aquest dimecres vespre la gala de celebració del seu 40è aniversari. Una festa en la qual l'organització empresarial ha demostrat el seu bon estat de salut, tal com ha recordat el president, Jordi Mora, en el discurs que hi ha efectuat.

Mora ha afirmat que PIMEM "ha tornat sexi" a quaranta anys. El president feia referència a la incorporació a la Federació de quatre noves associacions, després de vuit anys sense altes: són l'Associació d'Apartaments i Habitatges de Lloguer de Temporada (Aptur), la Confederació Espanyola d'Empreses de Formació (CECAP), l'Associació de Perruqueries Canines de les Balears i l'Associació Professional d'Albergs de les Balears.

Mora ha reivindicat la importància de la petita i mitjana empresa en el teixit productiu de Mallorca. "El 96% de les empreses de Mallorca són pime i no estan prou reconegudes ni per part de les institucions ni de l'opinió pública".

El president de la PIMEM també ha fet referència als reptes de futur que afronta l'organització. Un dels més destacats és el de l'energia, a banda dels privilegis de què gaudeixen, segons ell, les grans empreses, com puguin ser el pagament de l'impost de societats.

A la gala hi han assistit el vicepresident del Govern, Biel Barceló, el president del Consell de Mallorca, Miquel Ensenyat, i el batle de Palma, Antoni Noguera, entre d'altres representants polítics, socials i econòmics.

stats