SETMANA DE LA MOBILITAT
Balears 18/09/2017

Microteatre per conscienciar sobre la importància del transport públic

L'EMT, el metro i el tren són aquesta setmana escenari d'una peça breu de teatre a càrrec de Clara Ingold i Jose Artero

Ara Balears
1 min
El regidor de Mobilitat, Joan Ferrer; l'actriu Clara Ingold; l'actor Jose Artero i el director general de Mobilitat i Transports del Govern, Jaume Mateu a la presentació de la peça de microteatre.

PalmaUna senyora gran assídua del vehicle privat i un infermer jove que no té cotxe. El jove decideix acompanyar la madona al metge en autobús mentre li explica els avantatges del transport públic. Aquest és l'eix central de la peça de microteatre que els actors Clara Ingold i Jose Artero representaran durant tota aquesta setmana als busos de l'Empresa Municipal de Transports (EMT), al metro i al tren. El guió és de Xisco Rosselló i l'activitat s'inclou dins la Setmana de la mobilitat.

Les actuacions no s'anuncien, sinó que són sorpresa. La parella d'actors es mourà per diferents línies per "sorprendre els usuaris i generar una situació còmica" que "acaba amb informació sobre el transport públic", segons el regidor de Mobilitat, Joan Ferrer. "Ens permet llançar un missatge sobre allò que estam treballant aquesta Setmana de la mobilitat: volem conscienciar la ciutadania que una nova mobilitat és possible", ha explicat Ferrer.

stats