Balears 23/08/2017

L'avioneta trànsfoba d'Hazte Oír sobrevolarà Palma avui

Valores en Baleares és la responsable que l'organització ultracatòlica torni a Ciutat

Ara Balears
1 min
L'avioneta trànsfoba.

PalmaL'avioneta trànsfoba d'Hazte Oír sobrevolarà Palma aquest dijous. Així ho han comunicat a través d'una nota informativa, després que Valores en Baleares informàs que havia aconseguit les "aportacions ciutadanes" necessàries per portar-la abans que acabàs agost. L'avioneta és la continuació de l'autobús que l'organització ultracatòlica va passejar arreu de l'Estat i que, finalment, no va poder dur a Palma al juny passat.

De la mateixa manera que les institucions van rebutjar l'acte del president d'Hazte Oír, Ignacio Arsuaga, ho tornen a fer amb l'avioneta. Fonts de Cort estudien la possibilitat de demanar a AENA i ENAIRE que prohibeixin que sobrevoli l'espai aeri o aterri a qualsevol aeroport de les Illes. Així mateix, la secretària d'Igualtat i Memòria Democràtica del PSIB, Silvia Cano, ja va condemnar el missatge d'odi de l'entitat i va assegurar que "la discriminació LGTBI no pot arribar ni per terra ni per aire a les Balears". Per la seva banda, MÉS per Menorca va exigir a Hazte Oír que respectàs la decisió del Parlament.

L'avioneta ja ha passat, segons el comunicat d'Hazte Oír, per Cadis, Màlaga, Almeria i Granada i tenen previst anar a la costa valenciana i a la catalana després de Palma. El seu lema és 'Ley Mordaza LGTBI: Van a por tus hijos', ja que creuen que tant la Llei LGTBI del Parlament com "un avantprojecte de llei presentat per Podem obliga a adoctrinar sexualment els alumnes i retalla llibertats fonamentals".

stats