CONFLICTE EDUCATIU
Balears 20/08/2014

Isabel Llinàs desautoritza Ana María Aguiló

Ara Balears
1 min

PalmaLa directora de l’Institut Balear de la Dona, Isabel Llinàs, ha declarat que “la utilització d’una campanya institucional contra la violència de gènere per altres fins no sembla correcte”. Així, mitjançant el seu perfil de twitter, Llinàs desautoritzava la polèmica difusió feta per la diputada del Partit Popular Ana María Aguiló, a través de la mateixa xarxa social en una campanya que equipara els mestres amb maltractadors.

La campanya és una utilització de la imatge i l’eslògan d’una altra contra la violència de gènere i ha ocasionat molta irritació a les xarxes en els darrers dies.

A la imatge que va difondre la diputada popular hi apareixen tres persones amb una targeta vermella a la mà i un text que resa: “Suma’t a la campanya. Treu targeta vermella al mestre que utilitza el teu fill per fer política”. Es tracta, de fet, d’un fotomuntatge fet arran d’una campanya de l’any 2012 del Ministeri de Sanitat contra la violència masclista que demanava “treure targeta vermella al maltractador”.

stats