Balears 06/06/2017

C's reclama la dimissió de Ferrer i Hila per l'expedient obert per suposada revelació de dades

Critiquen que el regidor de Mobilitat ha traslladat les responsabilitats a l'Ajuntament, tot i que la denúncia anava dirigida a ell personalment

Martí Gelabert
2 min
Joan Ferrer: “L’auge de la bicicleta urbana és irreversible, però cal voluntat política”

Palma“El senyor Ferrer representa el més ranci de la vella política d'aquest país”. El portaveu de C's a l'Ajuntament de Palma, Josep Lluís Bauzá, ha exigit, acompanyat d'aquesta valoració, la dimissió del regidor de Mobilitat, Joan Ferrer, per l'expedient de 24.000 euros que l'Agència de protecció de dades ha obert per una suposada revelació de dades privades. El conflicte neix per l'advertiment que Cort va fer sobre ús indegut de les targetes de la Societat Municipal d'Aparcaments i Projectes (SMAP) per part de l'oposició.

Ferrer explicà aquest dilluns en roda de premsa que l'Ajuntament s'enfronta a pagar aquesta quantia arran d'una denúncia del PP i Ciutadans. Bauzá, però, ha titllat de mentider el regidor i ha explicat que la denúncia anava dirigida exclusivament a Ferrer. “Una persona capaç de tergiversar la realitat d'aquesta manera no mereix ser regidor de l'Ajuntament de Palma”, ha continuat.

En aquesta línia, Bauzá ha volgut deixar clar que Ferrer no pot deixar caure a Cort la responsabilitat jurídica sobre aquests fets. Ha criticat, fortament, la roda de premsa que dilluns oferí el regidor per explicar aquesta qüestió per la “falta de realisme” d'una part del relat.

També s'ha reclamat la dimissió del batle de Palma, José Hila, per haver “aplaudit” l'actuació de Ferrer. “Ens intenten desacreditar”, ha subratllat Bauzá, i hi ha insistit: “Venim a fer política, no a insultar i dir coses rares sobre altres partits. No volem joc brut”.

Bauzá també ha defensat l'ús de les targetes que ha fet el seu partit: “Som un representant dels ciutadans de Palma, no un funcionari de l'Ajuntament. Les meves feines es fan a hores que no responen al calendari que veuen aquests senyors”. Dilluns, Ferrer ja va matisar que “no es van relacionar les dades aportades amb matrícules de cotxes ni amb la identitat dels seus ocupants”.

stats