Balears 05/07/2017

Cort donarà entre 30 i 120 euros al mes a famílies per a les escoletes

La inversió per al Bo Escolar és de 270.000 euros

Ara Balears
1 min
Un petit miracle

PalmaLa junta de govern de Cort ha aprovat aquest dimecres les bases que han de regular la convocatòria pública de subvencions del Bo Escolar per al proper curs a escoles d'Educació Infantil. En total, s'hi invertiran 270.000 euros.

La Regidoria d'Educació les concedeix a infants inscrits a les 23 escoletes privades que formen part del sistema de Bo Escolar. La regidora de l'àrea i nova portaveu de l'equip municipal, Susanna Moll, ha explicat que, "segons els barems establerts, aquestes ajudes van dels 30 als 120 euros mensuals". El curs passat es varen poder concedir a 340 famílies amb una inversió menor (237.000 euros).

És la primera junta de govern des dels canvis a la batlia. A més de determinar-ne la nova portaveu, hi ha hagut altres modificacions. Per exemple, José Hila ha estat nomenat segon tinent de batle, en substitució de Toni Noguera. L'àrea de Cultura passa a ser delegada de l'àrea de batlia, i la Regidoria de Turisme passa a ser delegada de l'àrea de Model de Ciutat, Urbanisme i Habitatge Digne.

stats