Publicitat
Publicitat

Les cares del dia

Marina Garcés

La filòsofa explica avui a l’entrevista d’Antoni Bassas amb motiu de la publicació del seu llibre d’articles publicats a l’Ara Diumenge Fora de classe (Arcàdia, 2016). A l’entrevista Garcés explica que va prendre la decisió d’estudiar filosofia per fer-se les preguntes adequades i quins són els consells que dóna als seus alumnes.

Pedro Sánchez

Sánchez no va tenir més remei que dimitir ahir després de perdre la votació sobre l’avançament del congrés, una decisió presa per apuntalar el seu no a Mariano Rajoy. Tot i que ha estat víctima d’un cop d’estat orquestrat pels barons, Sánchez no ha jugat bé les seves cartes i no ha teixit les aliances necessàries per guanyar la batalla. Al final, es va quedar sol.

Álvaro Uribe

L’expresident colombià demana el vot contra l’acord de pau entre el govern de Santos i les FARC que ha posat fi a 40 anys de conflicte. Uribe, un falcó contrari a qualsevol mena d’entesa amb la guerrilla, és una de les poques veus que s’oposa a un pacte que ha estat rebut amb satisfacció i esperança per la majoria de la població.

Etiquetes

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 18/03/2018

Consultar aquesta edició en PDF