Balears 15/04/2016

Advocada de Manos Limpias: "Seguiré donant el do de pit com fins ara"

Virginia López Negrete es desmarca del sindicat i assegura que no abandonarà la causa contra la infanta

Jaume Vinyas
1 min
L'advocada de Manos Limpias, Virginia López Negrete, dirigint-se als mitjans després de la sessió del judici de Nóos.

PalmaL'advocada del sindicat Manos Limpias al cas Nóos, Virginia López Negrete, ha assegurat que no pensa abandonar la causa judicial tot i la detenció del president de l'entitat, Miguel Bernard, per presumptes extorsions. L'advocada ha subratllat que Manos Limpias és el seu client i ha diferenciat el comportament de Bernard de la causa que es jutja a Palma.

López Negrete s'ha desvinculat "absolutament" de qualsevol possible irregularitat. "Tinc la consciència molt tranquil·la i, per descomptat, les mans netes", ha assegurat un cop ha finalitzat la sessió daquest divendres. Davant una intensa expectació mediàtica, ha donat credibilitat a les sospites de la policia. "Sembla que els fets són greus si no no s'estaria jutjant a l'Audiència Nacional i no s'haguessin produït les detencions", ha assegurat.

Amb tot, ha insistit que no pensa abandonar el judici. "Jo represento una acusació popular, una acusació social on Manos Limpias fa d'intermediari però jo represento a molts ciutadans", ha dit. "Crec en aquesta causa social, crec en el que he estat lluitant els darrers quatre anys i, per això, he arribat fins aquí", ha dit. En tot cas, ha reconegut, la situació és "incòmoda". "Atemptaria contra la intel·ligència humana pretendre que això no enterbolirà el que queda de judici", ha admès.

L'advocada ha insinuat que darrere l'operació hi ha una conspiració: "No permetré que se surtin amb la seva i que, efectivament, aconsegueix que jo no segueixi, que no torni a aparèixer". Quan se li ha demanat a qui es referia, la lletrada s'ha negat a respondre.

stats