SALUT

El Servei de Pneumologia de l'hospital Mateu Orfila estrena consulta d'infermeria

Els usuaris podran rebre informació addicional i resoldre possibles dubtes

El Servei de Pneumologia de l' hospital Mateu Orfila de Menorca disposa d'una nova consulta d'infermeria, en la qual els usuaris podran rebre informació addicional i resoldre possibles dubtes, ha informat aquest dilluns el centre en un comunicat.

Aquesta consulta atén els pacients derivats des del propi Servei de Pneumologia tots els dimecres de 8 a 15 hores en un despatx que s'ha habilitat a la zona d'exploracions funcionals.

El personal d'infermeria s'ocupa de rebre els pacients amb asma o amb malaltia pulmonar obstructiva crònica a fi d'objectivar-ne l'estat des del punt de vista respiratori, funcional i simptomàtic.

Així mateix, es prepara els pacients per als tractaments domiciliaris, tant subcutanis com amb nebulitzadors, a banda d'atendre consultes telefòniques d'usuaris que utilitzen màquines no invasives que els ajuden a respirar, informa l'hospital.

El Servei de Pneumologia està format per dos especialistes, el doctor Alegre i la doctora Molins; les infermeres Catalina Reinés i Celia Ferreiro, a més de l'auxiliar d'infermeria Marta Petrus.

EDICIÓ PAPER 19/09/2020

Consultar aquesta edició en PDF