MÉS per Mallorca remet a Madrid documentació sobre el possible finançament irregular del PP

Els ecosobiranistes asseguren que els populars pretenien obstaculitzar la petició d'informació per part de la Cambra

MÉS per Mallorca ha remès aquest dilluns al Congrés dels Diputats la documentació que posseeix amb relació al presumpte finançament il·legal del PP. El portaveu parlamentari, David Abril, ha explicat que l'acció respon a la petició que va registrar divendres passat al Parlament el president de la Comissió d'investigació sobre el presumpte finançament il·legal del PP. El diputat canari Pedro Quevedo demanava "col·laboració" per part del Parlament, en aquest sentit.

"Assabentats de la voluntat del PP de Company d'obstaculitzar el deure d'aquesta comissió, des de MÉS per Mallorca ens hem avançat avui enviant per correu certificat una carta a Quevedo juntament amb el dictamen de conclusions de la Comissió d'investigació de les autopistes d'Eivissa i l' informe de conclusions elaborat per MÉS arran de la comissió de Son Espases", ha explicat Abril.

"Amb les autopistes d'Eivissa o la construcció de Son Espases es repeteix el 'modus operandi' d'altres casos de corrupció oberts en l'àmbit estatal sobre el finançament il·legal del PP, com la trama Púnica i el cas Lezo", hi ha insistit. També ha subratllat que "a les conclusions de la investigació sobre Son Espases "hi havia prou indicis per considerar el PP organització criminal".

EDICIÓ PAPER 16/01/2021

Consultar aquesta edició en PDF