Publicitat
Publicitat

Llum verda per canviar el nom del Palma Arena

S'obrirà un procés participatiu per triar noms genèrics o de ciclistes de les Illes Balears

La Junta Rectora del Palma Arena ha aprovat aquest dilluns la proposta de canvi de nom del velòdrom. Ha ratificat així la proposta de canvi de nom que va ser aprovada en el passat ple de l'Assemblea Balear de l'Esport, realitzat dilluns passat, dia 9 d'octubre.

A partir d'ara s'haurà d'obrir un procés participatiu a la ciutadania d'on sortiran a votació les propostes més ben valorades. Han de ser de noms genèrics o de ciclistes de les Illes Balears, una proposta que ha fet la consellera de Cultura, Participació i Esports, Fanny Tur, presidenta de la Junta Rectora i també del Consorci Palma Arena en el transcurs de la junta.

Nou gerent del Palma Arena

La Junta Rectora també ha duit a votació i ha aprovat el nomenament del nou gerent del velòdrom Palma Arena, Jaume Ordines, qui ocuparà el càrrec vacant des de fa uns mesos i al qual va renunciar l'anterior gerent, Xavier Pujadas.

Jaume Ordines Joan (Campanet, 1984) és professor associat de la Universitat de les Illes Balears (UIB) del Grau d'Educació Infantil, en l'assignatura Educació Corporal i Musical del Mestre, des del 2016; a més de ser, des del 2015, professor d'Educació Física de Secundària a l'escola concertada de l'Assumpció de Binissalem.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 17/03/2018

Consultar aquesta edició en PDF