Publicitat
Publicitat

Illes per un Pacte reclama independència en la direcció del Consell Escolar

L'entitat ha explicat en un comunicat que ha renunciat a la vicepresidència del consell que l'Executiu li va oferir perquè no anava lligada a una "presidència independent"

La plataforma educativa Illes per un Pacte ha demanat aquest dimarts que el Consell Escolar tingui una presidència i una vicepresidència independents, en referència als nomenaments de les persones que dirigiran aquest organisme anunciats la setmana passada pel Govern.

L'entitat ha explicat en un comunicat que ha renunciat a la vicepresidència del consell que l'Executiu li va oferir perquè no anava lligada a una "presidència independent".

"Les persones d'Illes per un Pacte que participin en el Consell Escolar ho fan a títol personal o en representació d'altres col·lectius", ha apuntat l'associació.

La plataforma ha reclamat que el consell sigui "un veritable instrument de debat, independent del poder polític i amb presència de tots els agents implicats".

També l'entitat ha instat a la creació d'una comissió dins del consell per redactar el document que serveixi de base per al pacte i que el president i vicepresident tinguin dedicació exclusiva.

Finalment, l'organització ha insistit a tots els partits i sindicats que "es comprometin a signar un pacte educatiu que serveixi de base per a una llei educativa de les Illes Balears".

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 17/12/2017

Consultar aquesta edició en PDF