Publicitat
Publicitat

Desarticulada una xarxa que ha estafat més de 45.000 euros a turistes a Magaluf

Aconseguien les dades bancàries i clonaven targetes de crèdit aprofitant l'estat d'embriaguesa dels estrangers

La Guàrdia Civil ha detingut 16 dones i 4 homes i ha desarticulat una xarxa considerada responsable d'estafar més de 45.000 euros a turistes mitjançant l'ús i la còpia de les seves targetes de crèdit en dos locals nocturns de Magaluf.

Les principals víctimes solien ser turistes britànics, nòrdics i escandinaus sota els efectes de l'alcohol als qui enganaven per obtenir els codis de seguretat de les targetes o per realitzar-hi una sèrie de cobraments consecutius d'import elevat, ha informat l'institut armat en un comunicat. A més, després d'obtenir els esmentats codis, els membres de l'organització clonaven les targetes de crèdit mitjançant dispositius que simulaven datàfons.

La Guàrdia Civil calcula que l'estafa pot superar els 45.000 euros, ja que moltes víctimes no han denunciat. En el marc de la denominada operació Devon, els agents han escorcollat dos clubs de cites propietat del líder de l'organització, un espanyol que respon al nom de León B.A., amb nombrosos antecedents penals per delictes similars i amb connexions amb altres organitzacions criminals i qui a més regenta un gimnàs molt conegut a la zona.

Etiquetes

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 10/12/2017

Consultar aquesta edició en PDF