Barceló rebutja la dimissió de Muñoz fins que es concreti la investigació

El vicepresident del Govern ha destacat que abans d'adoptar mesures cal "esperar a veure com es concreta l'acusació"

El vicepresident del  Govern , Biel Barceló, ha rebutjat l'oferta de dimissió com a director de l'Agència de Turisme de Balears ( ATB)  de Pere Muñoz, denunciat per la Fiscalia per prevaricació i tràfic d'influències, fins que el jutge decideixi si l'imputa i defineixi els càrrecs contra ell.

Muñoz, al costat de l' exconsellera  de Cultura Ruth Mateu i altres antics alts càrrecs del  Govern , és objecte d'una querella per suposades irregularitats en l'adjudicació de diversos contractes a l' ex-cap  de campanya de  MÉS , Jaume  Garau , presentada per la Fiscalia Anticorrupció davant el Jutjat d'Instrucció 9 de Palma.

En les seves primeres declaracions públiques després de conèixer-se la denúncia, Barceló ha agraït a Muñoz que hagi posat "el seu càrrec a disposició", però ha indicat que abans d'adoptar mesures cal "esperar a veure com es concreta aquesta acusació".

"No tenim cap document ni cap informació (...), hem de ser prudents", ha manifestat el vicepresident i conseller d'Innovació, Recerca i Turisme.

Barceló ha insistit que, quan se substanciï en el Jutjat Instrucció la querella d'Anticorrupció, "es complirà el codi ètic del  Govern"  i el propi de  MÉS   per  Mallorca.

"Es prendran les decisions que s'han de prendre en el moment oportú (...), que ningú en tingui cap dubte", ha conclòs el vicepresident.

EDICIÓ PAPER 22/02/2020

Consultar aquesta edició en PDF