ELRADAR

Arrenca la programació regular D'Ona Mediterrània

Entre els programes més destacats, s'ha d'esmentar la recuperació d'El crepuscle encén els estels, que fou retirat fa prop d'un any de la graella d'IB3 Ràdio

Avui Ona Mediterrània, la nova ràdio en català de Mallorca, enceta la programació regular amb 18 espais propis i tres en col·laboració amb la Xarxa. Les emissions començaran avui a les 9.00 amb el Sus Mallorca, conduït per Tomeu Martí, director de la cadena. A partir de demà, cada dia a les 8, a les 14 i a les 19 h hi haurà un bloc informatiu de vint minuts.

Entre els programes més destacats, s'ha d'esmentar la recuperació d'El crepuscle encén els estels, que fou retirat fa prop d'un any de la graella d'IB3 Ràdio. Pere Estelrich i el seu equip ompliran cada dia la franja horària de les 21 a les 22 hores de propostes culturals, científiques, educatives i d'entreteniment sempre amb un rerefons d'ironia.

Així mateix, hi podrem sentir veus tan conegudes com la de Pep Suasi, que conduirà de les 10.00 a les 13.00 hores, l'espai Això fa Pep!, en el qual es parlarà d'actualitat i d'entreteniment amb un to desenfadat.

Les ones de la nova cadena en català emetran programes de tots els àmbits i gusts. Així, tampoc no s'obliden dels més petits de la casa, que podran gaudir de l'espai L'ou blau, en el qual participaran sempre nins i nines de diferents escoles de l'illa, que estaran acompanyats de la coneguda Glòria Franquet.

Pel que fa a la música, oferiran Micro, amb Celestí Oliver; el Refugi nuclear, amb Aina Vicens; Vinalíssim, amb Peter Runaway, i l'Amplificador, amb Marc Ferrà i Víctor Forés.

Així, a partir d'avui, els illencs disposam d'una nova emissora en català que podrem escoltar a través del 98.0 de la FM.

EDICIÓ PAPER 17/03/2019

Consultar aquesta edició en PDF