Balears 03/09/2013

L'Assemblea de Docents supera les 4.000 signatures i podrà convocar la vaga de forma oficial

El col·lectiu del professorat de les Illes ha aconseguit el seu objectiu i això suposa que la vaga indefinida no estarà només en mans dels grans sindicats

A. Zurimendi / X. Gispert
1 min

L'Assemblea de Docents ha aconseguit ja les més de 4.000 signatures necessàries per convocar l'assemblea oficial de votació de la vaga indefinida. L'objectiu que es varen plantejar en ple mes d'agost ha estat superat aquest vespre, a les 21:30 hores, en el darrer recompte de signatures que s'ha fet.

Des del Comitè de Vaga han volgut destacar destacar "l'enorme capacitat de mobilització que han demostrat els centres i la resposta dels docents de les quatre illes, que en només dos dies han aconseguit arreplegar aquest ample suport".

L'Assemblea de Docents també ha destacat, a tall d'exemple, que dels 158 centres de primària que hi ha a

Mallorca només s'ha fet el recompte de la meitat. Quant a secundària, dels 50 instituts encara en queden 15 per facilitar dades. Per tant, el col·lectiu de professors de les Illes preveu comptar amb molts més suports dels necessaris, el 40% del professorat de les Illes que representen les 4.000 signatures ja aconseguides.

Demà dimecres està previst dur a terme les assemblees de votació a les quatre illes de cara a convocar la vaga indefinida i "afegir-se així al front unitari de lluita amb els sindicats STEI-i i FECCOO", segons assegura el comunicat enviat aquest vespre.

Les trobades a cada illa es faran a les 18:30 hores a l’IES Marratxí (Mallorca), al local Sindical de l’edifici del SOIB de Maó (Menorca), a l’IES Algarb de Sant Jordi de ses Salines (Eivissa) i a l’IES Marc Ferrer de Sant Francesc (Formentera).

stats