Moda

Zendaya i el seu impactant canvi de 'look' protagonitzen l'inici de la Setmana de la Moda de París

L'actriu ha estat una de les convidades de la desfilada de Schiaparelli, que també ha comptat amb Jennifer Lopez i Hunter Schafer

3 min
Zendaya en la imatge que ha difòs com a ambaixadora de Valentino

BarcelonaL'actriu Zendaya causa sensació per allà on passa. Aquest dilluns ha sigut una de les convidades a la primera fila de la desfilada de Schiaparelli, la firma que ha donat el tret de sortida a la Setmana de la Moda de París, i no ha deixat a ningú indiferent. La protagonista d'Euphoria ha arribat lluint un look totalment negre i estrenant un serrell recte amb un floc de cabell a banda i banda per davant de les orelles. L'actriu se suma així a un dels pentinats del moment, la tallada medusa, una de les tendències de perruqueria d'aquest any.

Amb un look que semblava propi d'una pel·lícula de ciència-ficció, Zendaya ha optat per un vestit totalment negre amb una part superior ajustada i amb detalls trenats a les mànigues, una mena de nusos que van des del canell fins a l'espatlla. El vestit acabava amb una dramàtica cua. L'actriu ha estat acompanyada pel seu amic i estilista Law Roach, que anava vestit amb un imponent abric blanc i un gran barret pelut negre per protegir-se del fred parisenc. Qui no ha fet acte de presència a la Setmana de la Moda ha estat la parella de Zendaya, Tom Holland, que fa pocs dies desmentia els rumors de ruptura sentimental.

A París, la protagonista d'Euphoria s'ha retrobat amb una de les seves companyes de repartiment a la sèrie, Hunter Schafer, gran amiga de Rosalía. La rossa ha sigut una altra de les presències destacades de la desfilada de Schiaparelli. L'actriu, que anava amb els cabells recollits, ha optat per un minivestit d'aire retro i escot en forma de cor que ha complementat amb un espectacular collar d'or en forma de flor.

Zendaya assisteix a la desfilada Primavera/Estiu 2024 d'alta costura de Schiaparelli com a part de Paris Fash.
Hunter Schafer arriba a la desfilada de moda Haute Couture Schiaparelli a París.
Jennifer Lopez assisteix a la desfilada Primavera/Estiu 2024 de Schiaparelli Haute Couture.

L'altra gran estrella de la primera fila de Schiaparelli ha sigut Jennifer Lopez, que escalfa motors per al llançament del seu nou projecte musical i audiovisual, This is me... now, un tribut a la seva història d'amor amb Ben Affleck. La cantant i actriu ha sorprès amb un pentinat estil mullat i unes ulleres psicodèliques de color daurat que semblava que portessin incorporades unes celles. Més enllà de les ulleres, ha destacat per un voluminós abric blanc que tapava uns ajustats leggings negres i un jersei blanc de coll alt amb uns brodats amb relleu. Segons ha detallat Lopez al seu Instagram, l'abric està fet de 7.000 pètals de roses que han estat conservats frescos en aigua dolça.

La nova col·lecció de Schiaparelli sota la batuta del texà Daniel Roseberry està inspirada en l'astrologia, una de les obsessions de la fundadora de la firma, Elsa Schiaparelli (1890-1093), considerada com una de les grans dissenyadores surrealistes. Batejada com a Schiaparalien, contracció de Schiaparelli i d'àlien, la nova proposta està formada per 32 looks que també tenen referències a la Texas natal de Roseberry com ara els nusos de doma –presents, per exemple, en el vestit de Zendaya– o les sivelles de cinturons de western.

stats