Societat 11/07/2019

Voluntaris d'ADEMA atenen la salut bucodental de 1.000 persones al Senegal

Es tracta d'un projecte solidari que du a terme l'escola universitària amb la col·laboració de l'ONG Amics de Buba

Ara Balears
1 min
Voluntaris de l'escola universitaria ADEMA atenen la salut bucodental de 1.000 persones a Senegal

PalmaVoluntaris de l'escola universitària d'ADEMA al costat de l'ONG Amics de Buba atenen la salut bucodental de més de 1.000 pacients al Senegal durant el curs 2018/2019.

El projecte es va dur a terme en dues expedicions, en les quals es va realitzar control i sensibilització bucodental a més de 800 infants a diferents escoles de la zona i van col·locar un centenar de pròtesis dentals a la població senegalesa de Warang.

Els voluntaris d'ADEMA  van col·locar un centenar de pròtesis dentals

L'Escola Universitària ADEMA continuarà impulsant programes de voluntariat per atendre col·lectius d'ONG tant a l'illa com fora.

Participar en projectes socialment responsables és un dels nostres grans valors. L'aprenentatge col·laboratiu se centra en el plantejament d'activitats amb diferents ONG en les quals donam l'opció a l'alumnat de treballar en equip i interactuar per aconseguir un objectiu comú. I quina millor manera de fer-ho que retornant el somriure a persones en situació de vulnerabilitat", explica Gabriel González Molinero, soci fundador de l'Escola Universitària ADEMA i promotor de les expedicions amb diferents organitzacions.

L'Escola Universitària ha recordat que, segons l'Organització Mundial de la Salut (OMS), a l'Àfrica el percentatge d'odontòlegs per habitant és d'aproximadament un per cada 150.000 persones, enfront d'un per cada 2.000 a la majoria dels països desenvolupats.

stats