Societat 23/11/2023

"El vello no es bello", la publicitat d'un centre de depilació a Palma

El missatge del cartell del centre, que ocupa tota una paret, només fa referència al pèl de les dones, de manera que discrimina per raó de sexe

ARA Balears
1 min
El centre de depilació Vellofy, a Palma.

Palma"El vello no es bello". Aquest és el missatge que acompanya l'enorme cartell d'un centre de depilació ubicat al barri de Santa Catalina de Palma, concretament al carrer de Rodríguez de Arias. El text apareix damunt un fons rosa i al costat d'unes cames femenines, en les quals no es veu cap pèl, completament llises.

Precisament, el fet que siguin cames aparentment de dona fa que la publicitat pugui ser discriminatòria per raó de sexe. El missatge dona a entendre que "el pèl no és bell" –com manifesta l'eslògan– exclusivament en les dones, en aquest cas. 

"Creim que la bellesa no ha de ser una càrrega, sinó una elecció", anuncia el centre a la seva pàgina web (www.vellofy.com), i hi afegeixen "la teva bellesa, la teva elecció". Cal tenir en compte que continguts com aquests es poden denunciar a l'Institut Balear de la Dona a través del correu ibdona@ibdona.caib.es.

stats