Societat 09/06/2022

Valenciaport signa un protocol de seguretat amb navilieres per als viatges de final de curs a les Balears

L'objectiu és facilitar l'embarcament i l'accés a les instal·lacions de les terminals

ARA Balears
1 min
Un vaixell de Baleària.

PalmaL'Autoritat Portuària de València (APV) i les companyies Transmed i Baleària han establert un protocol conjunt davant la sortida i entrada de grups d'estudiants en viatges de fi de curs cap a les Balears. Segons ha informat Europa Press, l'objectiu és facilitar l'embarcament, així com els accessos a les instal·lacions de les terminals de les companyies i el port de València.

Entre els dies 10 i 22 de juny es faran nombroses sortides de grups d'estudiants en les diferents línies de ferri des del port de València. Amb la finalitat de facilitar la circulació de vehicles i persones, se sol·licita que preferentment els estudiants arribin al port en autobusos o en transport públic.

Així, en coordinació amb Baleària s'ha establert que tots els grups d'estudiants han d'arribar i sortir de la terminal amb transports col·lectius (autobusos), mentre que els col·lectius estudiants que utilitzin la terminal Transmed han d'entrar o sortir, preferentment, amb transport públic.

Des de Valenciaport es demana que en tot moment se segueixin les indicacions de les companyies navilieres i col·laborin al màxim amb el seu personal i amb la Policia Portuària per facilitar l'operativa durant aquests dies.

stats