Meteorologia
Societat 28/02/2023

L'UME enviarà màquines per reobrir les carreteres de la serra de Tramuntana

Emergències ha sol·licitat maquinària a la Unitat Militar d'Emergències, que arribarà demà a primera hora, per agilitzar les tasques

1 min
L'UME enviarà maquinària demà a primera hora per reobrir les carreteres de la Serra

PalmaEl servei d'Emergències de les Illes Balears ha sol·licitat maquinària a la Unitat Militar d'Emergències (UME) per poder reobrir les carreteres que es mantenen tancades a la serra de Tramuntana, a causa dels efectes del temporal que colpeja el territori illenc, i que ha deixat fins ara 335 incidències. Segons ha informat emergències, la maquinària arribarà aquest dimecres a primera hora per poder agilitzar les tasques d'accés a la Serra.

La serra de Tramuntana a hores d'ara manté l'alerta vermella per neu, i des del Govern demanen que s'eviti fer qualsevol tipus de desplaçament innecessari. Segons el Departament de Carreteres del Consell de Mallorca, fins a cinc carreteres de la Serra es troben encara tancades pels efectes de la borrasca Juliette. Quasi un centenar de persones estan aïllades en el santuari de Lluc sense electricitat ni aigua i amb la necessitat de racionar el menjar.

stats