Societat 11/09/2023

La UIB comença el curs amb 15.000 estudiants, noves titulacions i la demanda d'una nova residència

Dels alumnes, 10.000 són de grau i 5.000 d'altres modalitats de titulacions

ARA Balears
1 min
Campus universitari de la UIB

PalmaLa Universitat de les Illes Balears (UIB) també comença les classes aquest dilluns, amb uns 10.000 alumnes de grau matriculats. En sumar els estudiants de màster i d'altres cursos, s'arriba als 15.000 alumnes.

Pel que fa a l'oferta acadèmica, aquest curs s'ha posat en marxa la doble titulació de grau de Matemàtiques i Informàtica, que s'imparteix a Mallorca. Ara per ara, hi ha deu estudiants matriculats. A les seus universitàries de la resta d'illes s'implanta el grau en Enginyeria Informàtica, amb nou matriculats a Menorca i 11 a Eivissa.

Un curs amb novetats

En relació amb els estudis de màster, comença el nou màster universitari en Odontologia Digital, impartit per l'Escola Universitària Adema, i els màsters d'Advocacia i Procuració, i Enginyeria Industrial. També es posa en marxa el programa de doctorat en Nutrició Humana i Patologies Associades.

En els pròxims mesos s'inaugurarà l'edifici interdepartamental III, que acollirà els estudis de Ciències de la Salut que no siguin Medicina (Infermeria, Psicologia, etc.). La universitat comença el curs amb una mateixa necessitat que en anys anteriors. Es tracta d'una segona residència, per donar cabuda als 150 estudiants que ara estan en llista d'espera.

stats