Oci nocturn
Societat 31/10/2022

Troben una nina de 12 anys bevent alcohol i gata en un bar de Magaluf

A més, el local tenia més aforament del que està permès

ARA Balears
1 min
Imatge d'arxiu d'un vespre a Magaluf

PalmaTanquen durant un any un local d'oci nocturn de Magaluf en el qual van trobar una nina de 12 anys gata i consumint una beguda alcohòlica en una festa on se superava en un 48% l'aforament màxim permès. L'Ajuntament de Calvià ha detallat que, a més del tancament, els propietaris hauran de pagar una multa de 115.000 euros.

Els fets es van descobrir durant una operació conjunta entre la Policia Local del municipi i la Guàrdia Civil. Quan els agents arribaren al local (situat en el camí de sa Porrassa de Magaluf), descobriren que tenia un aforament molt superior al permès, cosa que podia crear una situació de perill per a la seguretat i la integritat física de les persones, per això es va procedir al desallotjament de les persones que romanien a l'interior, comptabilitzant 254 persones i 8 treballadors.

Durant el desallotjament van descobrir que un dels clients era una menor, de 12 anys, sota els efectes de l'alcohol i que duia a la mà una beguda també amb un contingut alcohòlic.

Ara, la propietat de l'establiment haurà de pagar 52.500 euros de multa per a cadascuna de les infraccions, i s'ha ordenat la clausura total de l'activitat durant un període de temps d'un any, després de desestimar-se els recursos de reposició que va presentar a la resolució de l'expedient sancionador. 

stats