Abandonament de menor
Societat 19/02/2024

Troben un menor abandonat pels seus pares caminant descalç i sol pel carrer

Els agents havien intervingut diverses vegades els seus progenitors per avisos de ciutadans

ARA Balears
2 min
Un agent de la Policia Nacional

PalmaLa Policia Nacional i la Policia Local de Manacor han detingut un home i una dona per deixar sol a casa el seu fill, que va ser trobat posteriorment caminant sol pel carrer descalç. Els fets tingueren lloc el passat 11 de febrer, quan un home donà l'avís que havia vist un menor a altes hores de la nit caminant sol i descalç pel carrer. Un cop els agents acudiren al lloc, reconegueren el nin com el fill d'una parella a la qual havien intervingut feia unes hores. El menor digué que estava sol a casa i que havia sortit a cercar els seus pares.

Segons ha concretat la Policia en nota de premsa, abans de la telefonada del ciutadà, una altra persona va telefonar als serveis d'emergència per comunicar que hi havia una parella discutint en un aparcament després d'un cop amb el cotxe, i duien un nin petit. Quan els agents van arribar, no van trobar ningú, ni tampoc cap vehicle amb les característiques aportades.

Una mica més tard, els agents van rebre una altra trucada comunicant que hi havia una parella discutint amb un menor a un altre aparcament. Segons la Policia, l'home estava molt nerviós i va ser acompanyat al seu domicili, i la dona i el fill es trobaven en bon estat. Amb tot, hores després reberen una tercera telefonada alertant que se sentia discutir una parella a l'interior d'una casa. Els agents van acudir al lloc, i descobriren que es tractava de la mateixa parella de les intervencions anteriors. Tots dos manifestaren que havien discutit, però que no havia anat a més i que la situació ja estava calmada. Finalment, la Policia va rebre la darrera telefonada, en la qual s'advertia que un menor es trobava sol al carrer. Aleshores, els agents el recolliren i el dugueren amb els seus padrins i detingueren els pares com a presumptes autors d'un delicte d'abandonament d'un menor.

stats