Successos
Societat 20/02/2024

Troben un cadàver surant davant la Seu

A la zona s'hi han desplaçat també agents de la Policia Portuària, la Policia Nacional i la Policia Local de Palma

Ara Balears
1 min
El grup del GEAS de la Guàrdia Civil fa tasques per la recuperació del cadàver.

PalmaLa Guàrdia Civil ha recuperat de la mar un cadàver trobat aquest dimarts flotant davant la catedral de Palma. El cos l'ha vist un passatger d'un dels autobusos que tenen parada a la zona de l'escar. El ciutadà ha avisat l'112, uns minuts abans de les 11 h, i el Servei d'Emergències ha mobilitzat la Policia Portuària, que ha localitzat el cadàver.

Un equip del Grup Especial d'Activitats Subaquàtiques (GEAS) de la Guàrdia Civil s'ha encarregat de recuperar el cos i l'han traslladat fins al dic de l'Oest per poder desembarcar-lo en una zona menys concorreguda. Allà efectius de la Policia Judicial i forenses han fet una primera inspecció ocular. Després, s'ha traslladat el cadàver a l'Institut Anatòmic Forense.

La Guàrdia Civil en plena tasca.

Posteriorment, la Guàrdia Civil ha informat que la persona trobada és un home blanc d'entre 60 i 70 anys. No té documentació ni s'han trobat indicis de violència al cos. Els investigadors creuen que, per l'estat del cos, l'home feia poques hores que era a l'aigua. El cos armat ha informat que investigarà les dades disponibles amb les denúncies per desaparicions en les últimes hores. Al lloc també hi ha acudit una dotació de la Policia Nacional, si bé la investigació queda en mans de la Guàrdia Civil, per tractar-se de la seva jurisdicció, ja que el cos s'ha trobat a la mar. Igualment, s'han activat el SAMU 061 i la Policia Local.

stats