Societat 20/02/2018

Tripadvisor pot ser sancionada pel Govern de les Illes Balears

Després d'Airbnb, la propera empresa de lloguer turístic multada pel Govern podria ser, segons ha informat IB3 Ràdio, Tripadvisor

Ara Balears
1 min
Tripadvisor pot ser sancionada pel Govern de les Illes Balears

PalmaL'empresa de lloguer turístic Airbnb va ser multada pel Govern de les Illes Balears amb 300.000 euros per haver fet publicitat d'habitatges de Mallorca que no tenen llicència per a l'arrendament de vacances, cosa prohibida per llei des del mes d'agost passat.

L'acta que justifica la multa de 300.000 euros va ser aixecada per la Inspecció Turística dia 1 de febrer i recull la publicitat d'Airbnb de 20 habitatges de Mallorca mancats dels requisits legals. L'empresa ha dit que hi presentarà al·legacions perquè va contra els drets de les famílies que, gràcies a aquests lloguers, poden tenir unes inversions extres.

Segons ha informat aquest dimarts al matí IB3 Ràdio, la plataforma Tripadvisor pot ser la pròxima empresa a rebre una multa per part del Govern. El motiu de la sanció és pel fet d'oferir habitatges per a lloguer turístic que no tenen llicència.

La Conselleria de Turisme va iniciar un expedient sancionador contra la companyia Tripadvisor, de la mateixa manera que va fer amb Airbnb. Les sancions poden arribar fins als 400.000 euros.

stats