Centre Penitenciari
Societat 04/10/2023

Trinidad Gómez, nova directora del Centre Penitenciari de Mallorca

Gómez substituirà Francisco José Baldonedo en el càrrec

ARA Balears
1 min
Nova directora de la presó de Palma

PalmaEl secretari general d'Institucions Penitenciàries, Ángel Luis Ortiz, ha nomenat Trinidad Gómez nova directora del Centre Penitenciari de Mallorca. Segons ha informat el Ministeri de l'Interior en una nota de premsa, Gómez pren relleu de Francisco José Baldonedo, actualment al capdavant de la presó d'Arrecife.

Llicenciada en Dret per la Universitat d'Alacant i màster en Gestió Estratègica de l'Administració Penitenciària, Goméz va ingressar en el Cos d'Ajudants d'Institucions Penitenciàries l'any 1994 i en el Cos Especial el 2014. Durant la seva trajectòria, ha ocupat diversos llocs de feina en les àrees de vigilància i de gestió de les presons de València, Múrcia, Eivissa, Monterroso i Bonxe. Des del 2016 ha estat l'administradora del CIS Joaquín Ruiz Jiménez de Palma.

Per la seva banda, Francisco José Baldonedo, nou director del Centre Penitenciari, és llicenciat en Psicologia Clínica per la UNED, va ingressar el 1988 en el Cos d'Ajudants d'Institucions Penitenciàries i el 2010 es va incorporar al Cos Especial.

stats