Agressió sexual
Societat 01/01/2024

Tres joves agredeixen sexualment una al·lota i li roben el mòbil a Palma

Els fets tingueren lloc la matinada de diumenge passat a la barriada del Terreno

ARA Balears
1 min
Un agent de la Policia Nacional

PalmaLa Policia Nacional ha detingut tres joves de 18 i 19 anys per agredir sexualment i robar el mòbil a una al·lota quan estava arribant a casa seva a Palma. Segons ha informat el cos policial aquest dilluns en nota de premsa, els fets van ocórrer la matinada d'aquest diumenge, cap a les 02.30 hores, a la barriada del Terreno quan una jove que tornava a ca seva va ser abordada per tres persones que, sense dir-li cap paraula, la van començar a besar i li van fer tocaments per tot el cos.

La víctima, en veure la situació, va començar a cridar i els presumptes autors la van tirar a terra d'una empenta i li van robar el telèfon mòbil. Els companys de pis van sentir els crits i van veure la víctima a terra i a tres joves fugir del lloc corrents, per la qual cosa van baixar i els van encalçar.

Mentre avisaven la Policia, demanaren a un d'ells on era el mòbil que havien robat, a la qual cosa respongué que l'havien llançat en fugir. Un dels testimonis va tornar enrere i va trobar el telèfon. Quan van arribar els agents i després de recaptar tota la informació necessària, van començar a escorcollar la zona a fi de localitzar els presumptes autors dels fets, als quals van trobar minuts després per carrers adjacents. Tots tres van ser detinguts com a presumptes autors d'un delicte d'agressió sexual i robatori amb violència.

stats