Violació
Societat 25/08/2023

Tres detinguts per drogar i violar una dona en un hotel de Magaluf

Els homes haurien drogat la víctima amb submissió química

ARA Balears
1 min
Dependències de la Guàrdia Civil

PalmaLa Guàrdia Civil ha detingut tres joves com a presumptes autors d'un delicte d'agressió sexual a una dona en un hotel de Calvià. Segons ha informat el cos, durant el matí d'aquest divendres s'ha rebut l'avís d'una agressió sexual en un hotel de Magaluf. Una dona estrangera ha denunciat haver estat violada durant la matinada passada per uns homes que va conèixer durant la nit anterior i dels quals desconeixia la identitat.

La jove també va assenyalar que havia estat sota els efectes de la submissió química, ja que va quedar completament indisposada segurament per la ingesta de qualque tipus de droga. Davant aquests fets, un equip d'investigació s'ha fet càrrec de la investigació i han traslladat la víctima a l'hospital Son Espases per fer-li una revisió mèdica i, automàticament, posar en marxa un protocol d'actuació especialitzat en agressions sexuals.

Hores després, els agents aconseguiren identificar els suposats agressors, que acabaven de sortir de l'hotel on hauria tingut lloc la violació i es dirigien cap a l'aeroport per tornar al seu país. De fet, foren detinguts minuts abans d'embarcar per partir cap a Manchester. En aquests moments, la Guàrdia Civil continua investigant el cas per esbrinar el grau de gravetat dels fets.

stats