Societat 24/09/2021

Els treballadors dels comerços d'alimentació reben la Gota d’Oli 2021

Cladera ha assegurat que el producte local es clau per reactivar i millorar el model econòmic mallorquí

ARA Balears
1 min
Imatge d'arxiu de la fira de Sineu

PalmaEl Consell de Mallorca i la Denominació d'Origen Oli de Mallorca han guardonat els treballadors dels comerços d'alimentació amb la Gota d'Oli 2021 per la tasca que han duit a terme en la promoció de l'oli amb segell de qualitat elaborat a l'illa, amb una especial menció a la feina que han fet com a personal essencial els primers mesos de covid-19.

Durant l'acte, celebrat al pati del Centre Cultural de la Misericòrdia, la presidenta del Consell de Mallorca, Catalina Cladera, ha destacat la labor dels guardonats que "han permès que tots els mallorquins "puguin gaudir dels millors productes de la nostra terra malgrat les dificultats". Durant el discurs, Cladera ha recordat també la importància de la feina que han fet els pagesos, els pescadors i la indústria agroalimentària durant la pandèmia. La presidenta ha remarcat que els productors i el producte local són un element clau per reactivar i millorar el model econòmic mallorquí després de la crisi sanitària.

Per part seva, el conseller de Promoció Econòmica i Desenvolupament Local, Jaume Alzamora, ha destacat la necessitat de promocionar el producte de Mallorca, que "necessita consum, i el consum el crearem donant-ne a conèixer les qualitats, fent-lo arribar a cada un dels ciutadans d'aquesta terra", ha sentenciat Alzamora. Per la seva banda, el president del Consell Regulador de la Denominació d'Origen Oli de Mallorca ha remarcat que "l'oli forma part de l'essència de la societat mallorquina" i ha destacat la importància de la feina que duen a terme els guardonats per acostar el producte local a les llars mallorquines.

stats