Explosió de gas
Societat 05/03/2024

Traslladen a la Vall d'Hebron en estat crític l'home ferit per una explosió de gas a Andratx

Els fets tingueren lloc aquest dilluns a la nit en un habitatge del carrer del Nord

ARA Balears
1 min
Avió d'emergències del SAMU

PalmaUn home de 53 anys ha resultat ferit de gravetat a causa d'una explosió de gas d'una bombona de butà en un habitatge d'Andratx aquest passat dilluns al voltant de les 23 hores. Després d'haver estat traslladat primerament a l'hospital Son Espases, aquest dimarts dematí ha estat derivat a l'hospital de la Vall d'Hebron, a Barcelona, en estat crític. Segons ha informat l'IB-Salut, una altra persona ha estat ferida arran de l'accident que va tenir lloc al municipi andritxol.

L'explosió també va provocar l'enderrocament de part de l'edifici, que va deixar runes al carrer i a l'habitatge del costat. Fins al lloc dels fets s'hi traslladaren els Bombers de Mallorca i el SAMU, que va atendre el propietari de la casa on va tenir lloc l'explosió, el qual té ferides de segon grau al 40% del cos. El veí de baix, un home de 61 anys, ha resultat ferit de manera lleu i no l'han hagut de traslladar a l'hospital.

Tancament del carrer del Nord

L'Ajuntament d'Andratx ha informat que el carrer del Nord ha quedat tancat pels enderrocs que varen caure arran de l'explosió. A hores d'ara, s'està habilitant un camí alternatiu perquè els veïns del carrer puguin sortir. A més, han alertat que el carrer en qüestió té pendent i que hi ha risc que l'edifici pugui caure completament. Tècnics municipals revisaran l'estructura per valorar el perill per als habitatges pròxims, especialment el del número 20.

stats