Trànsit
Societat 31/08/2023

El trànsit del passeig Marítim de Palma es desviarà del 3 al 8 de setembre per la instal·lació d'unes canonades

L'actuació no suposarà en cap cas una interrupció total de la circulació els dies que es durà a terme la instal·lació

ARA Balears
2 min
Mapa del desviament

PalmaEl trànsit de vehicles del passeig Marítim de Palma, a l'avinguda de Gabriel Roca, a l'altura de les estacions marítimes del port, es desviarà del 3 al 8 de setembre per la instal·lació d'un encreuament de canonades cap a l'estació d'impulsió d'aigües fecals de Paraires. Segons ha informat aquest dijous Autoritat Portuària de les Balears en un comunicat, l'actuació no suposarà en cap cas una interrupció total del trànsit durant els dies que es durà a terme la instal·lació.

En concret, el desviament es farà en dues fases, durant les quals s'establirà un carril únic per sentit durant un període màxim de tres dies. La primera fase, prevista per als dies 3, 4 i 5 de setembre, desviarà el trànsit en direcció a la Seu a través del vial de les estacions marítimes. Pel que fa a la segona fase, s'estrenyerà la calçada a un carril per sentit durant els dies 6, 7 i 8 de setembre. Cal recordar que aquest matí l'APB ha informat d'un tall temporal del trànsit rodat, de les 07.00 hores fins a mitjanit de diumenge, per instal·lar una canonada d'impulsió de la xarxa de sanejament.

En aquest cas, l'actuació consistirà a demolir el paviment existent i, a continuació, es realitzarà una rasa per col·locar-hi posteriorment la canonada, omplir de nou la rasa i reposar el paviment. Aquesta intervenció es desenvoluparà sempre que les condicions meteorològiques ho permetin. La realització d'aquestes tasques incidirà en dos punts. En primer lloc, es tallarà el trànsit en tots dos sentits entre l'avinguda Argentina i el carrer de Monsenyor Palmer. En segon lloc, l'accés al passeig Marítim en direcció a la Catedral quedarà tallat a la rotonda de Portopí. La circulació serà desviada a través del carrer Joan Miró.

stats