La propietària de Trasmediterránea nega que la companyia estigui en fallida

L'empresa ha iniciat converses per reestructurar el deute que manté amb els seus creditors

L'empresa propietària de Trasmediterránea, Naviera Armas Trasmediterránea, nega estar en fallida, però apunta que negocia un pla de reestructuració del deute que manté amb els seus creditors, segons ha afirmat aquest dimecres en una nota. "L'empresa ha iniciat converses amb els representants per refinançar o reestructurar les bonificacions amb venciments els anys 2023 i 2024", ha especificat en el comunicat.

En declaracions a Efe, el director de Relacions Institucionals, Paulino Rivero, ha apuntat que la companyia treballa en un pla de reestructuració de deute per fer front als seus compromisos i poder superar la situació provocada per la pandèmia del coronavirus. "Ens trobam en un procés de reestructuració de deute per garantir que l'empresa continuï prestant el servei essencial que ofereix a les Canàries i la Península", ha assenyalat Rivero.

Sobre la possibilitat d'acudir al govern espanyol perquè ajudi l'empresa a finançar els deutes, Rivero ha manifestat que "de moment no hi ha cap decisió que vagi més enllà del procés de reestructuració. Per altra banda, la companyia ha manifestat que en aquests moments garanteix la prestació de tots els serveis a les Balears, les Canàries i la Península.

EDICIÓ PAPER 28/11/2020

Consultar aquesta edició en PDF