Societat 08/02/2022

Torna la Fira del Camp d'Alaior després de dos anys de cancel·lacions per la covid-19

Es farà esl dies 19 i 20 de març

Iván Martín
1 min
Concurs morfològic de vaca frisona.

ALAIORL'Ajuntament d'Alaior ha obert les inscripcions per participar en la Fira del Camp, l'esdeveniment més important del sector agrari a les Balears i que torna després de dos anys de cancel·lacions a causa de la situació sanitària provocada per la covid-19.

El batle d'Alaior, José Luis Benejam, ha recordat que fou precisament aquest certamen un dels primers a suspendre's per la propagació del virus: "Va ser el primer esdeveniment suspès el 2020 per la irrupció de la covid-19, un certamen de gran prestigi a l'àmbit estatal i que representa una rellevant font d'ingressos per al poble".

D'altra banda, Benejam ha defensat la decisió d'organitzar la Fira del Camp malgrat la situació epidemiològica a Menorca: "Mai farem res que vagi en contra de la normativa sanitària, ni farem cap activitat que posi en risc la salut dels ciutadans". I afegeix: "Intentarem fer camí cap a la realitat que teníem abans de la pandèmia, perquè ha fet molt mal a tots els àmbits, com la salut i l'economia".

La Fira del Camp 2022 i el XXXIV Concurs Morfològic de Bestiar Boví Frisó es faran el cap de setmana del 19 i el 20 de març.

stats