Inserció laboral
Societat 11/07/2023

Tirme finança ajudes per a la inserció d'un projecte de la Fundació Deixalles

S'ofereixen als participants del programa amb la finalitat d'incrementar-ne les possibilitats d'inserció laboral

ARA Balears
1 min
Participants del Programa Itineraris Prelaborals

PalmaTirme ha ofert una sèrie d'ajudes financeres per a la inserció del projecte Itineraris Prelaborals de la Fundació Deixalles. Des de 2002, Tirme i la Fundació Deixalles tenen un conveni de col·laboració que afavoreix la inserció laboral de persones en situació o risc d'exclusió social.

Amb aquesta donació, Tirme fa possible que, durant el termini de dos anys, dues persones en situació de vulnerabilitat rebin una ajuda d'inserció i puguin participar en el Programa Itineraris Prelaborals. Els participants poden millorar les seves competències personals, transversals i laborals amb el suport de l'equip monitor i l'equip tècnic social. D'aquesta manera, s'incrementen les seves possibilitats d'inserció laboral.

Les donacions de les ajudes es destinaran concretament a finançar els tallers i formacions dels participants del projecte. Aquestes activitats tenen com a objectiu que els participants recuperin l'autoestima, la confiança i la seguretat, amb la finalitat que es puguin incorporar activament a la societat i al món laboral. El 2022, un total de 211 persones es beneficiaren del projecte, un 79% de les quals va millorar les seves habilitats i competències socials i laborals. Un 22,5% va aconseguir incorporar-se laboralment.

stats