Nova delcaració

Taylor Swift i Travis Kelce, el fan de la cantant i esportista d'elit que es va convertir en la seva parella

Després de diferents declaracions d'amor del jugador de futbol americà, s'ha confirmat la seva relació amb la cantant

3 min
Taylor Swift i Travis Kelce agafats.

BarcelonaTaylor Swift ha aconseguit tenir més àlbums número 1 que qualsevol altra dona de la història, omplir centenars d'estadis a cada gira i ara també ha fet rècord en la venda d'entrades anticipades als cinemes pel seu nou documental. Milers de milions de fans segueixen la cantant de Pennsilvània, però de tots n'hi va haver un que va aconseguir cridar l'atenció de l'artista, Kevin Kelce. Ell tampoc és un home qualsevol. Des de fa deu anys és jugador de futbol americà dels Kansas City Chiefs i es considera un dels millors de la lliga estatunidenca per haver-se proclamat dues vegades guanyador de la Super Bowl. Però ara la victòria que més portades omple són les cites amb Taylor Swift, que després de setmanes de proclamacions públiques d'amor del jugador finalment sembla haver confirmat la relació.

Tot va començar en un concert de la cantant de Pennsilvània quan ell va intentar acostar-s'hi per regalar-li una de les polseres de l'amistat que s'intercanvien els seguidors als seus concerts. El jugador de futbol americà, en lloc d'escriure lletres o títols de cançons al braçalet com se sol fer, va deixar-hi el seu número de telèfon. Aquella primera ofensiva no li va sortir bé. L'anècdota la va explicar al podcast que comparteix amb el seu germà Jason: "Em va doldre una mica no poder-li donar una de les polseres que havia fet per a ella". Aquell primer intent de conquesta, tanmateix, va tenir pròrroga. D'alguna manera, va arribar a les orelles de Taylor Swift que el famós Travis Kelce havia intentat coincidir amb ella per donar-li una polsera i va ser llavors que l'interès per conèixer el jugador va començar.

Però no ha estat fins aquest dissabte que s'ha confirmat la relació en una escena aparentment casual i innocent: tots dos van baixar del mateix cotxe, es van agafar de la mà i van caminar fins a un restaurant japonès. Amb parsimònia i com si ho esperessin, van avançar uns quants metres envoltats de fotògrafs que sabien el lloc on anaven i van quedar enlluernats pels flaixos. Quan van acabar de menjar van tornar al mateix cotxe i van dirigir-se, aparentment com a espectadors, al programa Saturday Night Live (SNL). Però tant Taylor Swift com Travis Kelce van aparèixer per sorpresa a l'emissió del programa, encara que separadament, en una mostra pública més que confirmaria la relació.

Declaracions públiques d'amor

"T'he vist actuar a l'escenari d'Arrowhead. Potser m'hauràs de venir a veure jugar a Arrowhead i descobrir quina de les dues vegades està més il·luminat". Aquesta va ser la primera declaració de Kelce directa a Swift, després del petit fracàs de la polsera. La cantant va acceptar el repte. El 24 de setembre va seguir el partit de futbol americà des de la llotja de l'estadi al costat de la mare del jugador. Va animar els de Kansas City i va rebre la dedicatòria del touchdown del jugador davant milers d'espectadors a l'estadi. Una setmana després del primer partit amb Taylor com a espectadora, la cantant va tornar a presentar-se a l'estadi dels Jets de Nova York. Aquell dia la victòria més important se la va endur la lliga NFL, que va aconseguir un rècord d'audiència: 27 milions d'espectadors, el partit més vist després de la Super Bowl de l'any passat. Concretament, va haver-hi un 52% més de persones entre 12 i 17 anys, un 24% més d'espectadors de 18 a 24 i es calcula que 2 milions de seguidors d'aquest partit eren dones, una fita més del fenomen sociocultural de Taylor Swift.

stats