Societat 17/01/2021

Tallen la carretera entre Bunyola i Orient per evitar les aglomeracions de gent

L'Ajuntament de Campanet també ha tancat l'accés a les Fonts Ufanes

Ara Balears
1 min
Una carretera tallada, en una imatge d'arxiu

PalmaEl Consell de Mallorca s'ha vist obligat a fer talls intermitents de trànsit a la carretera entre Bunyola i Orient (Ma- 2100) per massificació de vehicles a la via. En el primer cap de setmana amb les noves restriccions imposades pel Govern balear, molts mallorquins han optat per visitar el Salt del Freu, a Bunyola, on s'han produït nombroses aglomeracions.

Segons ha detallat el departament de Carreteres de Mallorca, del Consell insular, durant la jornada d'aquest diumenge hi ha hagut un gran nombre de vehicles transitant per la carretera entre Bunyola i Orient i s'han vist obligats a tallar-la.

Per altra banda, l'Ajuntament de Campanet ha decidit tancar l'accés a les Fonts Ufanes davant l'augment de visitants dels darrers dies i evitar així aglomeracions que provoquin l'expansió del coronavirus al municipi i a l'illa.

A més, s'han registrat incidents i aglomeracions a la carretera entre Puigpunyent i Galilea, on molts mallorquins han deixat el cotxe per anar d'excursió, però en aquest cas no s'hi ha hagut de tallar la circulació.

stats