Societat 14/01/2019

Surt a concurs la construcció de l'estació marítima de Botafoc per 15,3 milions

L'obra implica la posada en marxa d'un nou edifici de 5.800 metres quadrats per donar servei als passatgers del port d'Eivissa

Ara Balears
1 min
Estació Marítima de Botafoc, al Port d'Eivissa.

PalmaL'Autoritat Portuària de Balears ha convocat el concurs per a l'adjudicació de l'edificació de la nova estació marítima de Botafoc, al port d'Eivissa, amb un pressupost de 15,3 milions d'euros, que implicarà la construcció d'un edifici de 5.800 metres quadrats "per oferir als passatgers els serveis òptims de qualitat, seguretat i comoditat desitjats", informen des d'aquesta entitat.

"El nou edifici disposarà de tots els serveis per fer front a les necessitats dels passatgers tenint com a prioritat el compliment de les mesures de seguretat i accessibilitat. Oferirà als seus usuaris àmplies zones de sales d'espera, embarcament i desembarcament per separat i totes les comoditats per oferir amb garanties el confort que se cerca per als passatgers", expliquen des de l'entitat portuària.

Serà un edifici de dues plantes més una coberta funcional, una planta baixa de 4.400 metres quadrats que constituirà la porta d'accés, sortida i taquilles dels passatgers a l'estació marítima, una primera planta de 700 metres quadrats destinada a oficines i, finalment, una coberta de 700 metres quadrats de superfície en què es durà a terme l'embarcament i desembarcament dels passatgers. L'alçària de l'edifici serà d'uns 8 metres i no superarà l'alçària actual de les passarel·les d'embarcament i desembarcament per reduir l'impacte visual.

L'obra té un pressupost de licitació de 15.345.834,23 euros i la data límit de presentació d'ofertes és el 30 de gener de 2019. L'adjudicació de les obres es preveu per a final del mes de febrer.

stats