Societat 29/11/2020

El SUP es personarà a la causa per l'agressió de tres policies a Son Banya

El sindicat adverteix que agredir agents nacionals "no pot sortir de franc"

Ara Balears
1 min
Un agent de la Policia Nacional durant una operació antidroga a Son Banya. / POLICIA NACIONAL

PalmaEl Sindicat Unificat de Policia (SUP) es personarà a la causa contra els agressors de tres agents al poblat de Son Banya el 15 de novembre, segons ha informat l'agència Efe aquest diumenge. En un comunicat, el SUP afirma que agredir policies nacionals "no pot sortir de franc", per la qual cosa a través de Luna & Garau es personaran com a acusació particular per defensar els interessos dels tres companys.

El sindicat recorda que diumenge dia 15 gairebé un centenar de persones van agredir violentament tres policies nacionals al poblat de Son Banya. Segons relata el SUP, els acusats van llençar tota mena d'objectes als seus companys, els copejaren i, quan van caure en terra, a un d'ells li van mossegar el braç. Tots van fugir del lloc dels fets, de manera que no els van poder localitzar ni detenir en aquell moment.

"Els nostres companys van rebre cops per tot el cos i presenten lesions, la imatge del cos va quedar molt danyada i les seqüeles dels implicats són notòries", lamenta el sindicat, el qual recorda que no és la primera vegada que ocorren fets similars a Son Banya. Així, esperen que "després d'això, sigui la darrera vegada".

stats